KOMITETI SHKENCOR

Persida ASLLANI Universiteti i Tiranës, Shqipëri
Vincenzo BELMONTE Itali
Antonio BELLUSCI Komuna e Frascinetos, Itali
Giuseppe CHIARAMONTE Biblioteca Etnografica “Giuseppe Pitre”, Komuna e Palermos, Itali
Ymer ҪIRAKU Universiteti i Tiranës, Shqipëri
Agostino GIORDANO Botues i Revistës “Jeta Arbëreshe”, Komuna e Frascinetos, Itali
Damiano GUAGLIARDI President i Federatës së shoqatave arbëreshe (FAA), Kalabri, Itali
Titos JOCHALAS Greqi
Diana KASTRATI QSPA, Tiranë, Shqipëri
Emil LAFE Tiranë, Shqipëri
Lucia NADIN Itali
Zeqirja NEZIRI Universiteti “Shën Kirili e Metodij”, Shkup, Maqedoni e Veriut
Vilma PROKO QSPA, Tiranë, Shqipëri
Italo SARRO Itali
Giuseppe SCHIRÒ DI MAGGIO poet dhe dramaturg arbëresh; Itali
Dhurata SHEHRI Universiteti i Tiranës, Shqipëri
Gjovalin SHKURTAJ Akademia e Shkencave, Shqipëri
Agim VINCA Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, Kosovë
Pëllumb XHUFI Akademia e Studimeve Albanologjike, Shqipëri
sqAlbanian