Aktivitete

“Përtej detit”

Më datë 6 qershor, ora 19.00, në Amfiteatrin e Akademisë së Arteve të Bukura në Tiranë, Qendra e Studimeve dhe...

Read more

“Nostalgjia – Mall”

Sot në ambientet e Europe House, Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëreshët (QSPA), në bashkëpunim me Institutin Italian të...

Read more

Krenarbëria

Krenarbëria

QSPA shtyn me një muaj afatin e dërgimit të tregimeve për pjesëmarrësit në konkursin e Krenarbërisë.Falenderojmë shkrimtarët që tashmë kanë...

Read more

Krenarbëria

Krenarbëria

 Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëreshët (QSPA) shpall konkursin:“Krenarbëria: Rrëfime arbëreshe”Qëllimi i këtij konkursi është mbështetja e krijimtarisë artistike...

Read more
Page 1 of 2 1 2