“Nostalgjia – Mall”

Sot në ambientet e Europe House, Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëreshët (QSPA), në bashkëpunim me Institutin Italian të...

Read more

Krenarbëria

Krenarbëria

Në ndarjen e çmimeve të konkursit “KRENARBËRIA”, të zhvilluar në mjediset e “Social HUB-Training Room”, rruga Skënderbej, Tiranë, në këtë edicion...

Read more

Krenarbëria

Krenarbëria

Ceremonia e çmimit të parë të Konkursit letrar për tregime arbëreshe – “KRENARBËRIA”Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëreshët (QSPA),...

Read more
Page 1 of 12 1 2 12