ORGANIZMI

Kuvendi do të mbahet në Muzeun Historik Kombëtar

Ndërsa, Tryeza e Rrumbullakët, planifikuar ditën e tretë mes një grupi studiuesish dhe përfaqësuesish të komunitetit arbëresh, dhe medias, do të mbahet në mjediset e QSPA-së.

WhatsApp Image 2020-07-21 at 11.38.43
WhatsApp Image 2020-07-21 at 11.38.46
WhatsApp Image 2020-07-21 at 11.38.44
WhatsApp Image 2020-07-21 at 11.38.47

Komiteti Organizues

Vilma Proko Dorina Arapi Silvana Nini Ardita Reçi
Edmond Cane Ermal Fortuzi
Jolanda Lila Adriana Pilaca
Tatjana Muço Kleana Piu
sqAlbanian